Trænere
Allan Bruhn Andersen
Beskrivelse
Jeg har været medlem af Borup Løbeklub siden foråret 2012 og løb mit første maraton i efteråret 2013, hvilket var en kæmpe oplevelse og et stort mål for mig. Mest af alt holder jeg meget af at komme i løbeklubben på grund af den gode stemning og den kultur, der i klubben. Vi er en motionsløbeklub med plads til alle. Der bliver virkelig taget hensyn og gjort meget for at finde den rette plads til den enkelte løber - ud fra de forudsætninger han/hun kommer med.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ole Nielsen
Beskrivelse
Certificeret DGI-træner: Kursus 1, Maratontræning

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Jeg spillede håndbold i mine unge dage, og når vi løbetrænede, fandt jeg ud af, at det var noget, der var let for mig. Det var dog ikke nemt at fortsætte med holdsport med mine skiftende arbejdstider. Jeg prøvede nogle gange med 5-10 års mellemrum at genoptage løberiet, men jeg måtte stoppe på grund af smerte i mine knæ. Da jeg blev 50 år, blev jeg bedstefar og tænkte, at nu skulle der ske noget. Takket være min hund og en ihærdig nabokone lykkedes det mig at løbe 3 km efter et par års træning. Et medlem af Borup Løbeklub fik så lokket mig med, og det er noget af det bedste, jeg har gjort. Jeg fik svar på alle de spørgsmål, jeg havde. Og så fandt jeg et fællesskab med en masse andre glade løbere. Min nysgerrighed fik mig på trænerkursus, og det er dejligt, at jeg kan nu også selv kan svare på spørgsmålene. Mit bidrag til klubben er maratontræning, som jeg synes er en udfordring til en masse løbere i Borup og omegn.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Per Christensen
Beskrivelse
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbets Psykologi, Træningsplanlægning

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Da jeg startede i løbeklubben, løb jeg 5 km tre gange om ugen. Men efter at jeg startede i klubben, er det blevet til flere kilometre. Jeg nyder at løbe og jeg er glad, når jeg skal løbe med alle de andre. Det har været en stor hjælp at løbe sammen med andre, der løber i samme tempo eller hurtigere end mig. Jeg har været træner på niveau 2 under "Løb med DGI" i 2010 og på hold 2 i 2011. Det var en stor oplevelse. Nu er jeg træner på vores halvmaratonhold og jeg glæder mig hver gang jeg skal løbe med Borup Løbeklub.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kurt Jensen
Beskrivelse
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbeskader, Løbets psykologi

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Jeg har løbet siden jeg som teenager måtte opgive fodbolden til fordel for lektielæsning. Jeg er født i 1958 og nærmer mig den bedste form, siden jeg var i tyverne. Det skyldes primært Borup Løbeklub, som igen har fået mig til at strukturere min træning ved at få mig ud at løbe tirsdag, torsdag og søndag. Jeg elsker at løbe, fordi det er så nemt hele tiden at slå personlige rekorder. Jeg har gennemført 8 maratonløb.
 
Jeg elsker at løbe, fordi jeg kan mærke, at mine ben og mine lunger bliver brugt. Jeg elsker at løbe og føle, at det gør lidt ondt i mine benmuskler, når jeg presser dem lidt mere end sidst. Jeg elsker at løbe, fordi det holder mig i gang og giver mig energi til så meget andet end at løbe. Endelig holder jeg meget af at være træner, fordi jeg godt kan lide at formidle denne glæde ved at løbe.  
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Trænere
Bent Riishøj
Beskrivelse

Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbets Psykologi, CrossGym og Løb

 
Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Efter at have været træner en dejlig sommer, er jeg stadig glad i låget når vi mødes. Det er nogle dejlige oplevelser, jeg har sammen med ligesindede, som giver mig lyst til at foresætte som træner. Min egen form synes jeg er nogenlunde god, når man tager alderen i betragtning, og det glæder mig at se den store fremgang der er hos de fleste medlemmer.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jan Junker
Beskrivelse

Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Maratontræning og Supermotionisten

 

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Jeg er løbetræner i Borup Løbeklub af den simple årsag at jeg elsker at løbe. Jeg bliver simpelthen "glad i låget" af at løbe. Og jeg vil naturligvis forsøge at få andre til at føle og opleve det samme. Løbeklubben har givet mig så mange gode oplevelser, så jeg er jo sådan set nødt til at være løbetræner, så jeg kan betale lidt tilbage til klubben.

 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisser Beha Riishøj
Beskrivelse

Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Powerwalk, Sundhed og Ernæring

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Jeg har dyrket motion i mange år - både løb, cykling og vandring. Jeg har meldt mig som træner, da jeg synes, det kunne være rart, hvis jeg kunne give glæden ved motion videre til andre. Jeg håber, at vi kan få nogen ud at gå en rask tur, hvis de ikke kan eller ikke har lyst til at løbe. Vi har et dejligt sammenhold i Borup Løbeklub, og det er for alle uanset niveau.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Thomas Jensen
Beskrivelse

Jeg er barnefødt i Borup og har været medlem af løbeklubben siden 2012. Jeg startede i løbeklubben da jeg havde et mål om at løbe Eremitageløbet, det er så gjort flere gange og har også et par halvmarathon bag mig.

Sammenholdet i klubben er det, som gør at jeg kommer afsted, jeg ved hvor svært det kan være at komme afsted alene. Jeg har været medlem af bestyrelsen de sidste 3 år.

Jeg er træner på løbehold 1 og 2. Jeg synes det er en fed udfordring at få nye løbere til at tro på dem selv og deres evner. Derudover nyder jeg det sociale i klubben hvor humøret altid stiger når man har været afsted.

Målet er nu at få nogle træner kurser.


 

Se hele beskrivelsen
Vis hold