Bestyrelsesformand
Allan Bruhn Andersen
Præsentation

Jeg har været medlem af Borup Løbeklub siden foråret 2012 og løb mit første maraton i efteråret 2013, hvilket var en kæmpe oplevelse og et stort mål for mig. Mest af alt holder jeg meget af at komme i løbeklubben på grund af den gode stemning og den kultur, der i klubben. Vi er en motionsløbeklub med plads til alle. Der bliver virkelig taget hensyn og gjort meget for at finde den rette plads til den enkelte løber - ud fra de forudsætninger han/hun kommer med.  
Så da bestyrelsen manglede frivillige, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle gi’ en hånd med i det fremtidige arbejde.

Se hele beskrivelsen
Næstformand
Thomas Jensen
Præsentation

Spændende information på vej om Thomas.

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Britta Olsen
Præsentation
Spændende information på vej om Britta.
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlemmer
Kurt Jensen
Præsentation
Jeg har løbet siden jeg som teenager måtte opgive fodbolden til fordel for lektielæsning. Jeg er født i 1958 og nærmer mig den bedste form, siden jeg var i tyverne. Det skyldes primært Borup Løbeklub, som igen har fået mig til at strukturere min træning ved at få mig ud at løbe tirsdag, torsdag og søndag. Jeg elsker at løbe, fordi det er så nemt hele tiden at slå personlige rekorder. Jeg har gennemført 8 maratonløb.
 
Jeg elsker at løbe, fordi jeg kan mærke, at mine ben og mine lunger bliver brugt. Jeg elsker at løbe og føle, at det gør lidt ondt i mine benmuskler, når jeg presser dem lidt mere end sidst. Jeg elsker at løbe, fordi det holder mig i gang og giver mig energi til så meget andet end at løbe. Endelig holder jeg meget af at være træner, fordi jeg godt kan lide at formidle denne glæde ved at løbe.  
Se hele beskrivelsen
Mette Monrad Garp Larsen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Marianne Wohlert Larsen
Præsentation
Jeg har været medlem af Borup Løbeklub siden 2017 og går sammen med gåhold 1. 
Jeg nyder at være en del af løbeklubbens sammenhold og får masser energi af at være en del af vores gåhold.
Jeg hjælper klubben med vores hjemmeside og har du spørgmål eller forslag til siden, er du velkommen til at skrive til mig på info@boruploebeklub.dk 
Se hele beskrivelsen