Bestyrelsesformand
Thomas Jensen
Præsentation

Jeg er barnefødt i Borup og har været medlem af løbeklubben siden 2012. Jeg startede i løbeklubben da jeg havde et mål om at løbe Eremitageløbet, det er så gjort flere gange og har også et par halvmarathon bag mig.

Sammenholdet i klubben er det, som gør at jeg kommer afsted, jeg ved hvor svært det kan være at komme afsted alene. Jeg har været medlem af bestyrelsen den sidste 3 år.

Jeg er træner på løbehold 1 og 2. Jeg synes det er en fed udfordring at få nye løbere til at tro på dem selv og deres evner. Derudover nyder jeg det sociale i klubben hvor humøret altid stiger når man har været afsted.

Se hele beskrivelsen
Næstformand
Marianne Wohlert Larsen
Præsentation
Marianne er næstformand.
 
Jeg har været medlem af Borup Løbeklub siden 2017 og går sammen med gåhold 1. 
Jeg nyder at være en del af løbeklubbens sammenhold og får masser energi af at være en del af vores gåhold.
Jeg hjælper klubben med vores hjemmeside og har du spørgmål eller forslag til siden, er du velkommen til at skrive til mig på info@boruploebeklub.dk 
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Britta Olsen
Præsentation
Spændende information på vej om Britta.
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlemmer
Kurt Jensen
Præsentation
Jeg har løbet siden jeg som teenager måtte opgive fodbolden til fordel for lektielæsning. Jeg er født i 1958 og nærmer mig den bedste form, siden jeg var i tyverne. Det skyldes primært Borup Løbeklub, som igen har fået mig til at strukturere min træning ved at få mig ud at løbe tirsdag, torsdag og søndag. Jeg elsker at løbe, fordi det er så nemt hele tiden at slå personlige rekorder. Jeg har gennemført 8 maratonløb.
 
Jeg elsker at løbe, fordi jeg kan mærke, at mine ben og mine lunger bliver brugt. Jeg elsker at løbe og føle, at det gør lidt ondt i mine benmuskler, når jeg presser dem lidt mere end sidst. Jeg elsker at løbe, fordi det holder mig i gang og giver mig energi til så meget andet end at løbe. Endelig holder jeg meget af at være træner, fordi jeg godt kan lide at formidle denne glæde ved at løbe.  
Se hele beskrivelsen
Helene Thun Andersen
Præsentation

Bestyrelsesmedlem fra 2023

Se hele beskrivelsen
Jan Junker
Præsentation
Info er på vej...
Se hele beskrivelsen