Føler du dig lidt kongelig? Har du tilmeldt dig – eller tænker du på at tilmelde dig – Royal Run mandag den 10. juni (2. pinsedag) i København/Frederiksberg www.royalrun.dk , og kunne du tænke dig at få pudset formen af inden da?
 
Borup Løbeklub planlægger at arrangere træning for dem, der har planlagt at løbe ruten på 10 km.
Vi starter træningen søndag den 3. marts kl. 10 ved Borup Hallen og vil træne tirsdage og torsdage kl. 18 og søndage kl. 10. Træningen vil starte på et niveau, hvor alle kan være med.
 
Hvis du er medlem af Borup Løbeklub, koster det naturligvis ikke noget. Er du ikke medlem skal du for træningen op til Royal Run kun betale 100 kr. og KUN, hvis du gennemfører løbet. Beslutter du dig for at blive medlem af Borup Løbeklub efter træningen, får du resten af 2019 for kun yderligere 50 kr.
 
Vores medlemskontingent er normalt 300 kr./år. Vi planlægger at gennemføre træningen, hvis der er min. 5 personer, der kunne tænke sig at deltage. Hvis du er interesseret, skal du bare dukke op foran hallen den første træningsdag søndag den 3. marts kl. 10.
 
Har du spørgsmål, så stil det endelig i kommentarfeltet på vores FaceBook side eller send det på en e-mail til info@boruploebeklub.dk 
 
Lige nu er der allerede mange fra Borup, der har tilmeldt sig Royal Run. Hele 45 (i skrivende stund) af dem har tilmeldt sig 10 km. løbet. Hvis du planlægger at tilmelde dig Royal Run, så gør det snart. Løbene i Aalborg og Aarhus er allerede udsolgt. Håber vi ses derude i vores fantastiske natur omkring Borup.